Mihaela CiubotariuAsistent medical

Mihaela este cadru medical cu o vechime de 6 ani în sistemul de sănătate. A descoperit tainele acestei meserii în cadrul Şcolii postliceale Grigore Ghica, Iaşi, absolvind ca asistent medical generalist. Formarea sa a continuat practicându-şi meseria în cadrul Spitalului Sf. Spiridon, Iaşi; în prezent, este membru al echipei departamentului de chirurgie generală – Adulţi în cadrul Arcadia Hospital, Iaşi.

A participat în diverse proiecte de voluntariat, atât în domeniul ei de activitate lucrând cu pacienţi ai Insistutului de Boli Cardiovasculare “Prof. Dr. C.I Parhon”, cât şi în sistemul de educaţie, iniţiind minicursuri de prim ajutor pentru copii.

Această nouă pasiune, de a preda copiilor, a fost o provocare, care a determinat-o să urmeze cursurile Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei, Specializarea Psihopedagogie Specială în carul Universităţii “Al. I. Cuza”, Iaşi, promoţia 2019.

Dornică de a iniţia noi proiecte a creat Cursul de Educaţie medicală pentru copii, cu dorinţa ca cei mici să îşi însuşească noţiuni elementare de igienă, măsuri de prim ajutor, identificarea unei urgenţe medicale pe înţelesul lor şi parcurgerea procedurilor în acord cu vârsta acestora.

Poziţie: Asistent medical generalist