Gilia Craciun Psihoterapeut

Gilia este absbolventă a Universităţii “Al. I. Cuza”, Iaşi, licenţiată a Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei şi psihoterapeut sistemic de cuplu şi familie în urma formării urmate în cadrul Institutului pentru cuplu şi familie, Iaşi.

Iubeşte lectura, fapt pentru care a înfiinţat în cadrul centrului Clubul de lectură “Ceainăria cu poveşti” cu dorinţa de a transmite mai departe copiilor bucuria şi inspiraţia de a citi, de a afla şi de a trăi experienţe unice prin poveştile şi întamplările şi locurile prin care se regăsesc personajele cărţilor.

Este mereu dornică să ajute, ceea ce a condus la implicarea ei ca voluntar în numeroase proiecte, având ca public țintă persoane din medii defavorizate, copii cu dizabilități sau mame minore.

Caracterizată de cuvântul “determinare”, nu renunţă niciodată la un proiect început, indiferent de dificultăţile întâlnite, aspect pe care îl transmite şi copiilor zilnic: ambiţie, perseverenţă, curaj, determinare, voinţă.

“Să lucrezi cu oamenii este cred cea mai frumoasă și solicitantă meserie din lume, dar să lucrezi cu copiii înseamnă să înveți în fiecare zi cum să visezi, să umbli, ori să zbori, cum să cuprinzi neliniștea din zori și pacea din amurg dintr-o privire.”

Poziţie: Psihoterapeut