Profesorii DigitalEDU

Smaranda Chicu Fondator

Cu o experienţă de 15 ani în educaţie, Smaranda a pus bazele acestui centru educaţional în care Noile Tehnologii, atât de prezente în viaţa copiilor, să fie parte din procesul de învăţare, să fie sprijin şi inspiraţie în educaţie, nu doar mijloc de joacă şi divertisment.

Pasiunea pentru acest domeniu a determinat-o să iniţieze şi să desfăşoare o cercetare pe o perioadă de 5 ani (în colaborare cu Facultatea de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei şi Academia Română Gheorghe Zane) în care a studiat utilizarea noilor tehnologii de către nativii digitali în varii contexte.

De peste 6 ani formează studenţi pentru a deveni viitoare cadre didactice, lucrând ca profesor asociat în cadrul Universităţii Al. I Cuza, Iaşi.

Gilia Crăciun Psihoterapeut

Gilia este psihoterapeut sistemic de cuplu și familie, absolvent al Facultății de Psihologie și Științe ale Educației și al Institutului pentru Cuplu şi Familie, Iaşi.

Cu o experiență de 14 ani în lucrul cu oamenii a fost voluntar în numeroase proiecte care au avut ca public țintă persoanele din mediile defavorizate, copiii cu dizabilități sau mamele minore.

“Să lucrezi cu oamenii este cred cea mai frumoasă și solicitantă meserie din lume, dar să lucrezi cu copiii înseamnă să înveți în fiecare zi «cum să visezi, să umbli, ori să zbori, cum să cuprinzi neliniștea din zori și pacea din amurg dintr-o privire.”

Ema Tiba Profesor

“Sunt o tânără motivată, pasionată de lucrul direct cu oamenii aceștia mici, copiii, care de fiecare dată dau petreceri în sufletul meu.”

Ema este absolventă a Facultăţii de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universităţii “AL.I. Cuza”, Iaşi. La baza experienței pedagogice au stat cei 4 ani în care a lucrat direct cu diverse categorii de copii, pentru care a conturat proiecte educative valoroase și evenimente de succes.

Mara Sânziana Pascu Profesor

“Responsabilitate, dăruire, empatie, integritate sunt doar câteva dintre cele mai importante valori cu care trebuie să porneşti în meseria de cadru didactic.”

Mara este absolventă a Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei – Specializarea Pedagogie. În prezent, urmează cursurile programului de master Educatie Timpurie în cadrul Universităţii Alexandru Ioan Cuza, Iaşi. Este dedicată atât perfecţionării sale, cât şi copiilor centrului nostru.

Profesori si parteneri asociaţi

Lucian Liciu

Instructor Zumba

Pasiunea pentru acest domeniu este evidentă în fiecare întâlnire, în fiecare zâmbet de pe chipul copiilor, fapt pentru care Lucian este de fiecare dată, aşteptat cu mult drag şi dor.

Mihaela Ciubotariu

Educaţie sanitară

Omul din spatele Cursului de Educaţie medicală pentru copii, creat din dorinţa ca cei mici să îşi însuşească noţiuni elementare de igienă și măsuri de prim ajutor.

Alina Antoane

Pictură şi arte plastice

Absolventă a Universităţii de arte “G. Enescu” din Iași, profa’ de pictură iubeşte să lucreze cu copiii într-un cadru adecvat, în care să-i încurajeze să descopere frumosul şi minunea culorilor.

JuniorSwim

Înot

Fondat în 2012, JuniorSwim Iași oferă, pe lângă antrenamentele sportive, cursuri de înot pentru copii și adulți, personalizate în funcție de dexteritatea în apă.