Descoperă Povestea noastră

Fondat în 2018, DigitalEDU este un centru educațional ieșean, situat lângă Grădina Botanică. Oferim activități de tip „out of school” complementare celor şcolare şi în acord cu nevoile actuale, destinate copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 16 ani.

Credem cu tăria în plus valoarea adusă de noile tehnologii în procesul de dezvoltare, motiv pentru care punem accentul pe folosirea lor într-un cadru sigur și creativ.

Promisiunea noastră

Ne dorim ca cei care ne trec pragul să aibă parte de experiențe care să-i ajute să crească armonios. De aceea, promitem că vor primi:

Experiențe adaptate nativilor digitali

La DigitalEdu, copiii au parte de experiențe de învățare stimulante prin care își dezvoltă abilități pentru viitor, cu focus pe competențele digitale.

Servicii educaționale moderne

Serviciile centrului cuprind un mix de activități educaționale care au drept scop dezvoltarea sănătoasă și armonioasă a copilului, dar principalul element de diferențiere îl reprezintă integrarea noilor tehnologii în procesul de formare.

Educație îmbinată cu tehnologia

Preocuparea noastră o reprezintă utilizarea corectă a noilor tehnologii în educaţie, cu o prelungire a acestora şi în spaţiul exterior şcolii. Ne dorim să schimbăm valoarea şi rolul acestor resurse şi să le transformăm în instrumente de învăţare.

Locația noastră